Sales Advisor - Harelbeke
Ghistelinck
Waregem, Belgium
1 dag geleden

Plaats van tewerkstelling : Ghistelinck Harelbeke

Functie

Als sales advisor verwelkom je de klanten in de showroom te Harelbeke en staat in voor de verkoop tweedehandswagens (alle merken).

Aan de hand van een verkennend gesprek en het stellen van de correcte vragen, kan je achterhalen welke de noden van de klant zijn.

Met deze informatie ga je aan de slag en leid je hen rond in de showroom om de verschillende wagens voor te stellen. Je volgt de aankoop en verkoop van de wagens administratief op van A tot Z.

Je maakt je de software programma’s eigen, je leert de verschillende producten kennen en je bouwt je eigen netwerk op binnen en buiten de organisatie.

Profiel

Je beschikt bij voorkeur over een Bachelor in Autotechnologie of Automotive Management en hebt reeds een commerciële werkervaring van minstens twee jaar binnen de autosector.

Ervaring met de verkoop van tweedehandswagens wordt gezien als een pluspunt. Je werkt klantgericht en hebt een commerciële flair.

Je bent resultaatsgericht en je staat communicatief sterk. Je hebt een goed voorkomen en je voelt je op je gemak in elke sociale context.

Jouw Nederlands is perfect en je hebt een goede kennis van het Frans in woord en geschrift.

Report this job
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier