Customer Service Agent NL-EN-DE
Intersig
Dendermonde
1 dag geleden

Die Position

Jouw verantwoordelijkheden

In deze rol ben jij de link tussen de commerciële vereisten van de klant enerzijds en een zo optimaal mogelijk gestuurde productie anderzijds.

Je bent dagelijks bezig met tarieven, orders, levertermijnen, leveringsvoorwaarden en eventuele geschillen.

Een typische werkdag : Je komt ’s morgens aan op kantoor, zegt je collega’s gedag, neemt een koffie en start je computer op.

Enkele van je vaste klanten hebben al naar je gevraagd, ze willen een potentiële nieuwe bestelling bespreken. Je gaat even door je mails, volgt de meest dringende op (offertes aanmaken, ingeven van orders, beheren van de voorraad, opstellen van verkoopovereenkomsten) en parkeert de rest.

Je belt voor de lunch nog even met jouw collega in de fabriek om zeker te zijn dat een belangrijke bestelling vandaag nog kan vertrekken.

In de namiddag zit je samen met je collega’s : er komt een belangrijke beurs aan en jullie moeten bespreken wie wanneer aanwezig kan zijn.

Je bespreekt net voor je ’s avonds vertrekt nog een verbeteringsproject in klachtenafhandeling met je manager. Zij geeft je de go’ om dit uit te werken en voor te leggen op een volgende teammeeting.

Je hebt doorheen de dag intensief contact met je rechtstreekse collega’s, met de fabriek, met de salesteams en met je klanten en dit in het Engels, Duits en Nederlands.

Als je daar ook nog een mondje Frans kan aan toevoegen, dan is dat zeer mooi meegenomen.

Je bouwt met je commerciële en technische feeling een nauwe samenwerking met (inter)nationale klanten uit. Je werkt intensief samen met collega’s op verschillende interne afdelingen (logistiek, sales, productie) om deze klanten zo goed mogelijk te bedienen.

Je bent verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van partnerships met nieuwe en bestaande klanten door hen te leiden naar de juiste oplossing voor hun vraag.

Je staat borg voor een klantgerichte aanpak.

Je blijft steeds op de hoogte van marktevoluties en nieuwe behoeften van klanten. Je volgt de laatste trends en staat continu in contact met de klant.

Je werkt samen met verschillende afdelingen en helpt salesverantwoordelijken en industriële klanten op weg dankzij jouw expertise.

Dit o.a. bij de lancering van nieuwe innovatieve oplossingen, het maken van presentaties, offertes, enz.

Jouw profiel

Je hebt een Master of Bachelor of bent gelijkwaardig door ervaring.

Een eerste ervaring is mooi meegenomen maar starters met juiste culturele fit en goesting’ zijn ook welkom!

Je slaagt erin door je beïnvloedingsvaardigheden projecten en mensen in beweging te zetten. Je straalt de nodige daadkracht en zelfvertrouwen uit om interne en externe partners te sturen, bent empathisch en klantgericht.

Je werkt resultaatgericht en bent onderhandelingsvaardig.

Je geniet van armslag en vrijheid, de kans om uit te proberen, en kan je eigen prioriteiten plannen en workload managen.

Je bent vlot in het Nederlands, Duits en Engels. Frans is een plus.

Je bent echte team-player en initiatiefnemer.

Je bent leergierig zodat je de nodige productkennis snel onder de knie hebt.

Aanbod

Zeer professioneel internationaal en familiaal bedrijf in de staalsector, met focus op innovatie en constant op zoek naar het volgende competitieve voordeel.

Breed en groeiend takenpakket. Veel ruimte om zelf invulling te geven aan deze functie.

Je komt terecht in een uitdagende en inhoudelijk eerder complexe business. Uiteraard krijg je opleiding en begeleiding, je hoeft dit werk niet alleen te doen.

Een job met inhoud, verantwoordelijkheid en mogelijkheden om te groeien.

Een directe, transparante, pragmatische en no-nonsense bedrijfscultuur met korte beslissingslijnen en een vlakke structuur.

Een aangename werksfeer met tal van leer- en ontwikkelingsmogelijkheden

Vanuit je sleutelrol werk je nauw samen met verschillende afdelingen en leer je de organisatie kennen in al haar facetten.

Een unieke opportuniteit om je te kunnen uitleven in een brede en afwisselende functie.

Je start in een afdeling met een gezellige drukte, een buzz’, waar er altijd leven en actie is. Veel overleg, uitwisseling, opvangen van elkaars takenpakket en werk vastpakken wanneer je dat ziet.

Interesse?

We werken samen met Mercuri Urval, specialisten in Executive Search, Talent Management en Rekrutering & Selectie.

Stuur je CV en motivatiebrief via (BE-04915).

Voor bijkomende informatie kunt u contact opnemen met Diana van Dijk via +32 (0)2 715 09 99

Das Unternehmen

Intersig is een Belgische producent van staalproducten voor de bouwsector : bouwstaal op rol, constructieliggers, afstandhouders, standaardnetten...

Al sinds 1983 wil Intersig NV () een betrouwbare partner in de staalindustrie zijn. Deze filosofie komt dagelijks tot uiting in de manier waarop ze zaken doen met klanten over de hele wereld.

Het verhaal van Intersig is er altijd één geweest van zoeken naar opportuniteiten, van een dynamiek die met zich meebrengt dat het bedrijf permanent in ontwikkeling is.

 • Daarnaast wil Intersig zich onderscheiden en verder blijven groeien door een uitstekende service te leveren en door de logistieke ondersteuning van een efficiënte en proactieve backoffice.
 • Ook luistert Intersig NV goed naar de klant en zijn wensen om op die manier een win-winsituatie te creëren. Iedereen leert van elkaar! Intersig NV is tevens synoniem voor kwaliteitsproducten.

  Zo heeft Intersig NV 22 certificaten voor zes producten in negen landen.

  Met een 200-tal werknemers in België, een vestiging in Nederland en een site in Frankrijk is Intersig in staat op internationaal vlak een bepalende rol te spelen in de bouwsector met de innovaties en producten die ze op de markt brengen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier