JUNIOR BOEKHOUDER (m/v)
Alides REIM NV
Gent, Oost-Vlaanderen, België
3 dagen geleden
source : Jobat

Na een opleidingsperiode assisteert u de dossierverantwoordelijken voor de administratie en boekhouding van meerdere vennootschappen binnen onze Group.

De vennootschappen zijn hoofdzakelijk vastgoed- of ontwikkelingsvennootschappen.

Je boekt aan- en verkoopfacturen, banken, je maakt de btw-aangiftes op, je helpt mee met de maandelijkse en kwartaal rapportering, de jaarafsluitingen en je bent betrokken bij externe audits.

Je volgt mee de leveranciersboekhouding op en zorgt voor de voorbereiding van de wekelijkse betalingsopdrachten.

Je ondersteunt de continue verbetering van bedrijfsprocessen en je voert diverse ad hoc opdrachten uit ten behoeve van administratie en boekhouding.

Je genoot een Bachelor opleiding accountancy / fiscaliteit, enige ervaring in boekhouding en / of met boekhoudpakketten is een pluspunt.

Je gaat vlot om met MS-toepassingen (W-X-SP) en je bent vlot tweetalig (N / F) in woord en geschrift. Je hebt een sterk analytisch vermogen, je werkt proactief, je bent communicatief en flexibel ingesteld.

Je hebt interesse in digitaliseringsprojecten. Je kan zelfstandig werken, je bent discreet en je kan de juiste prioriteiten stellen.

Een boeiende en afwisselende functie met ruimte voor zelfstandigheid, opleiding en doorgroei-mogelijkheden. Je kan rekenen op een aantrekkelijk salaris.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier