Business Developer (m/v)
Konvert Interim Aalst
Aalst, BE
6 uur geleden

Profiel

Onze klant is een outsourcing bedrijf in volle groei en is ter uitbreiding van hun team op zoek naar een vertegenwoordiger voor de regio Oost-Vlaanderen en Waasland.

Deze persoon zal zich vastbijten in de technische markt en opzoek gaan naar de juiste oplossing voor de klanten.De ideale combinatie tussen hunter met goede opvolg skills.

Je gaat zowel opzoek naar nieuwe opportuniteiten terwijl je anderzijds je reeds bestaande klanten zal opvolgen.Je mag geen drempelvrees hebben en bereid zijn om cold visits en cold calls uit te voeren.

Eens voorbij de eerste kennismaking is het belangrijk om met de klant mee te denken, zich emphatisch op te stellen en de bestaande relaties te onderhouden alsook uit te breiden.

In deze sector is het belangrijk om te weten dat wanneer de verkoop is afgerond, de totaliteit van je job niet is afgerond.

Het inpassen van de juiste persoon, opvolgingen, omgaan met de techniekers, luisteren naar hun verhaal, zorgen dat ze op vrijdag met een goed gevoel buiten gaan op kantoor.

Voor de juiste business developer zijn er doorgroeimogelijkheden voorzien.Je gaat van start en zal initieel opereren vanuit het bestaande kantoor te Lokeren.

Bij het behalen van mooie resultaten zal je de kans krijgen een eigen kantoor op te starten in uw eigen regio die u zelf verder kan uitbouwen met de steun van een recruiter.

Herken je jezelf in deze functieomschrijving?Aarzel niet langer en solliciteer NU online of mail je CV naar boom.interim konvert.be

Aanbod

Commerciële acties uitvoeren tijdens evenementen. De gegevens over de activiteiten van de dienst of de organisatie opvolgen en analyserenEen vooruitgangstraject voorstellen.

De bestelling (beschikbaarheid van producten, leveringstermijn, behandeling van klachten, ...) en de klanten (getrouwheidsacties, tevredenheidsenquêtes, aanmaningen, .

 • opvolgen. De klantenwerving administratief opvolgen en het team informeren. Een bijdrage leveren aan de commerciële en marketingstrategie van de onderneming.
 • Het commerciële voorstel uitwerkenSamen met de klant de voorwaarden van de verkoopovereenkomst of de prijsraming overeenkomen.

  Het plan voor klantenwerving ontwerpen en de klantbezoeken plannen. Producten presenteren of demonstreren bij de klant en advies geven -Optie vast na een geslaagde interimperiode-Zeer mooie verloning met extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, tankkaart, GSM -Extra bonussen wanneer targets worden behaald

  Vereiste kwalificaties

 • Zeer goede kennis Nederlands-Authentieke Verkoper-Gedreven en gemotiveerd-Interesse in de technische wereld (ervaring in onze sector is een enorm pluspunt)-People Skills-Iemand die zich kan aanpassen naar de klant die voor hem / haar zit (als het ware een kameleon)-Ervaring is belangrijker dan diploma-Woonachtig in de regio
 • Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier