Verpleegkundig-paramedisch directeur
AZ Delta
Roeselare, Belgium
9 dagen geleden

TerugSolliciteer online

Verpleegkundig-paramedisch directeur

Wat we verwachten

Een gemotiveerd en geëngageerd directielid, verantwoordelijk voor de uitbouw van een professioneel zorgbeleid in al zijn aspecten.

U staat in voor het leiden van het verpleegkundig-paramedisch departement in samenwerking met de zorgmanagers. U ontwikkelt een patiëntgerichte, kwaliteitsvolle zorgvisie, in goede samenwerking met de medisch directeur, de medische diensthoofden, de hoofdverpleegkundigen, de hoofden van de paramedische diensten en de zorgcoaches.

U werkt actief mee aan het realiseren van kwaliteitsobjectieven in functie van het globaal beleidsplan en concretiseert deze in het beleidsplan van het verpleegkundig-

paramedisch departement.

U draagt bij aan de strategie van de organisatie door ervoor te zorgen dat de organisatie een referentie wordt in de sector door haar uitstekende verpleegkundig-paramedische werking.

Het ideale profiel

U bent een ervaren verpleegkundige en behaalde een bijkomend masterdiploma. U hebt ervaring in beleidsvoering in een complexe omgeving.

U hebt bij voorkeur ervaring in het werken in een grote organisatie in volle verandering, ook als leidinggevende. Ervaring binnen de zorgsector in het algemeen en in de ziekenhuissector in het bijzonder is een pluspunt.

U kunt mensen motiveren, inspireren en u gelooft in de kracht van samenwerking. U bent in staat om uw visie en voorstellen helder, concreet en overtuigend te formuleren.

Ons aanbod

U wordt een kernspeler in een dynamisch ziekenhuis, in volle opbouw, met een maatschappelijk belangrijke opdracht. De context waarin we werken evolueert snel, is uitdagend, maar reikt ook veel opportuniteiten aan.

U kunt rekenen op een marktconforme remuneratie, op gemotiveerde medewerkers en op fijne collega’s.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier