Hoogspanningstechnieker
Whoohoo
Antwerpen, Belgie
4 dagen geleden

Over de functie

Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een hoogspanningstechnieker in de petrochemie. Je zal verantwoordelijk zijn voor het aansluiten, moffen en testen van kabels (tot 500 mm2).

Verder hou je je bezig met het onderhoud en aanpassen van elektrische verdeelborden.

Functie eisen

Als hoogspanningstechnieker heb je :

 • Minimum 5 jaar ervaring met industriële elektrotechnieken
 • Een BA5 laagspanning en een BA5 middenspanning is een grote plus
 • Over het bedrijf

  Onze klant heeft een sterke reputatie opgebouwd in advies, studie, realisatie en ondersteuning van industriële processen in elektriciteit, instrumentatie, automatisering en montage, inclusief het bieden van een ruime waaier aan servicemogelijkheden en complete opleidingsprogramma’s.

  Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier