aankoopadministratie artikel creatie
Randstad
Halle, Vlaams-Brabant
3 dagen geleden

job description

Je zal artikelnummers moeten aanmaken en productinformatie moeten aanvullen.Om deze artikelcreaties te kunnen verwerken, kom je in contact met heel wat verschillende Colruyt Group diensten (aankoop, marketing, ccx, .

 • én leveranciers. Er wordt dus van jou verwacht dat jij goed kan communiceren.Daar we gedurende deze periode met strikte deadlines werken, is een constructieve samenwerking tussen alle partijen onontbeerlijk en is stressbestendigheid een mooie kwaliteit.
 • Je komt terecht in een dynamisch team en in die zin kan je steeds terugvallen op je collega's om je te helpen.

  qualification

 • Je bent vlot en communicatief- Je bent nauwkeurig en stressbestendig- Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken-
 • Je hebt een basis kennis van Excel- Je beheerst zowel het Nederlands als het Frans, ook voldoende schriftelijk (Engels is een pluspunt)

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier