Productieplanner
Manpower
Zele
3 dagen geleden

Job Description

Als productieplanner sta je in voor de opvolging van de dagelijkse activiteiten. Je zorgt er voor dat de planning duidelijk is voor de operatoren.

Je bent verantwoordelijk voor een deel van de voorraad. Je hebt de verantwoordelijkheid om tekorten op te merken van de grondstoffen en dit naar de juiste personen te communiceren.

Je zal werken met een ERP systeem om de binnenkomende orders in het systeem zetten.

Je staat in constante communicatie met de aankoop, de productie en de logistiek. De voertaal is Nederlands maar een goede kennis Engels is noodzakelijk om met alle operatoren te kunnen communiceren.

Een basiskennis Frans is voldoende.

Client Description

Als gespecialiseerde recruiter in Logistics en Supply Chain werk ik steeds met vaste aanwervingen van onbepaalde duur. Voor jou ga ik actief op zoek naar de ideale functie en organisatie die zowel bij jouw persoonlijkheid als bij jouw talenten passen.

Voor een technisch textielbedrijf in regio Lokeren, ben ik momenteel op zoek naar een productieplanner

Candidate Profile

Ik ben op zoek naar een gemotiveerde Bachelor met een eerste werkervaring in de sector. Het is belangrijk dat je goed kan samenwerken en logisch redeneren.

Stress is een deel van de job waar je met moet leren omgaan. Dus het hoofd kunnen koel houden is belangrijk.

Je bent een persoon met zin voor verantwoordelijkheid. Je hebt geen rechtstreekse persoon N+1 waar je aan moet rapporteren, dus samenwerken en een goede communicatie is super belangrijk !

Basiskennis Excel is een vereiste en een goede portie pit is op zijn plaats!

Client Offer

Je krijg een onmiddellijk vast contact bij een sterk groeiend productiebedrijf!

Je zal werken in een 40 urenweek met 12 extra dagen ADV!

Het loon is te onderhandelen bespreekbaar op basis van de eerdere werkervaringen. Daarnaast krijg je maaltijdcheques (9euro) , hospitalisatieverzekering en groepsverzekering!

Interesse of wens je meer info? Solliciteer dan nu via de sollicitatieknop, en contacteer mij via christophe.puimege manpower.be. Discretie verzekerd!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier