Werfleider
Whoohoo
Gent, Belgium
1 dag geleden

Over de functie

Als werfleider sta je in voor grond-, afbraak- en rioleringswerken. Je bent verantwoordelijk voor jouw eigen team van arbeiders (10 mensen), onderaannemers, bewoners, studiebureaus, besturen, .

 • Een klein deel is administratie, waaronder opmaak van de planning, meet- en vorderingsstaten.
 • Functie eisen

  Als werfleider heb je reeds enkele jaren ervaring op vlak van grond- en / of afbraakwerken. Een ervaring als arbeider, waarbij jij op zoek bent naar meer verantwoordelijkheid kan perfect, sterke technische kennis is wel noodzakelijk.

  Pluspunten :

 • Bachelor bouw
 • Kennis van landmeten
 • Over het bedrijf

  Het bedrijf is actief op vlak van grond-, afbraak- en rioleringswerken voor projecten van klasse 4. Korte communicatielijnen zijn sterk aanwezig bij dit bedrijf, waarbij er veel ruimte is voor initiatief en autonomie! Er is een ongedwongen sfeer en open communicatie.

  Ze hebben een eigen uitgebreid machinepark, zodat projecten beter kunnen uitgevoerd worden. Het machinepark wordt dan ook continue geüpdatet.

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier