Senior Accountant - Dossierbeheerder Modern&Familiaal kantoor
Austin Bright
Schilde, Antwerp, BE
16 dagen geleden
source : Monster

Herken jij jezelf hierin? Je werkt al meerdere jaren in een boekhoud -of accountantskantoor maar merkt steeds meer tegen een plafond aan te lopen.

De klik met de omgeving is ver zoek, en je bent klaar voor een nieuwe uitdaging in jouw professionele leven. Niet gevreesd, wij kunnen jou ongetwijfeld verderhelpen in de zoektocht! Dit vooruitstrevende accountantskantoor in Schilde zoekt naar een nieuw teamlid vanwege de groei die ze doormaken.

Blijf nog even verder lezen voor meer details, maar vergeet ook zeker niet om ons jouw CV te sturen om in aanmerking te komen voor deze job! DE JOB Senior Accountant -

Dossierbeheerder Modern kantoor met family-feel Je werkt samen met een junior dossierbeheerder op verschillende klantendossiers, voornamelijk bestaande uit vennootschappen, waarvoor je de eindverantwoordelijkheid draagt : Controle van de voorbereidingen en geven van feedback.

Verzorgen van een correcte afsluiting en nabespreking met de klant. De zaakvoerders verwachten jouw input over een optimale werkwijze en je blijft ook jezelf steeds ontwikkelen.

HET PROFIEL Senior Accountant - Dossierbeheerder Modern kantoor met family-feel Je deed al minimaal 4 jaar relevante ervaring op, bij voorkeur nog iets meer.

 • Ook startte je al met jouw IAB / BIBF stage of mogelijk behaalde je zelfs al een titel. Je bent de uitdaging nog niet voorbij en hebt een leergierige instelling;
 • ideaal in dit kantoor! Dankzij zowel interne als externe trainings blijf je continu bijleren. Vlotte communicatieve vaardigheden en een rustige problem-

  solving mentaliteit helpen jou in deze uitdagende maar fijne job. DE VOORDELEN Senior Accountant - Dossierbeheerder Modern kantoor met family-

  feel Je geniet van een uitgebreid spectrum aan opleidings- en begeleidingsmogelijkheden, zowel intern als extern. Jouw ambities sluiten perfect aan bij de groeiperspectieven in dit accountantskantoor, waardoor je je op lange termijn kan engageren.

  Flexibele of glijdende werkuren, deeltijds of voltijds, werken vanuit thuis... De verschillende opties die afgestemd worden op jouw privéleven zijn steeds bespreekbaar met de vennoten.

  Dit nog eens gecombineerd met de toffe sfeer in het kantoor zorgt voor een goede work / life-balance! Ook het financiële aspect zal worden afgestemd op jouw huidige verloning en verwachtingen naar de toekomst toe.

  Als zelfstandige wordt er een gepast tarief afgesproken, als bediende geniet je van een compleet en competitief pakket met firmawagen, onkostenvergoeding, verzekeringspakket.

 • Ben jij of ken jij iemand die interesse zou hebben in deze vacature? Geef ons meteen een seintje en stuur vandaag nog je CV in via apply austinbright.
 • com! Marie helpt je met plezier verder in je zoektocht. Ben je toch op zoek naar een andere omgeving? Een van onze consultants voert graag een vrijblijvend gesprek met jou om af te stemmen waar je het beste zou passen, uiteraard altijd op een vertrouwelijke manier.

  Dossierbeheerder / Accountant / Boekhouder / Boekhoudkantoor / Accountantskantoor / BIBF / IAB / Boekhouding / Accounting / Fiscaliteit / Fiscalist / digitaal / modern / Schilde / Zoersel / Malle / Zandhoven / Brecht

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier