Consultant Estate planning
Le Grand & Associates
Gent
6 dagen geleden

Ben je een vlotte babbelaar en is een bureaujob absoluut niks voor jou? Heb je een fiscale achtergrond en stevige commerciële skills?

Is koude prospectie echter niks voor jou maar wil je graag adviserend werken binnen vermogens- en successieplanning? Lees dan zeker verder!

Le Grand & Associates, financieel & juridisch selectiekantoor, ondersteunt momenteel een consultancybureau op de rand van Oost- & West-Vlaanderen in hun zoektocht naar een consultant.

Onze klant is een sterk groeiend adviesbureau met een jonge en trendy mindset. Net verhuisd naar een spiksplinternieuw kantoor, is er plaats om hun team verder uit te breiden.

Interesse? Neem zeker contact op via legal legrand-associates.com of via 09 352 02 00.

De job als consultant :

De eerste maanden ga je samen met een ervaren consultant op stap. Je staat prospecten te woord in groep of privé. Bij verdere interesse van de prospect plan je een vervolgbezoek in en analyseer je de situatie van de klant.

Je geeft advies in wat het bureau te bieden heeft qua oplossingen en overtuigt de prospect om samen te werken. Deze commerciële functie laat de koude prospectie achterwege omdat de geïnteresseerde prospecten al voor jou worden klaargezet door een callcenter.

Je bent dus eerder actief in het eerstelijnsadvies binnen vermogens- en successieplanning.

Op termijn kan je doorgroeien tot inhoudelijk adviseur voor de klanten & kan je ook steeds meer zelfstandigheid / verantwoordelijkheid krijgen.

Jouw profiel als consultant :

 • Je beschikt over een commerciële drive en voldoende overtuigingskracht
 • Je bent een vlotte babbelaar
 • Bij voorkeur heb je een fiscale of financiële achtergrond
 • Zelfstandig in staat om jouw klant bij te staan inzake successieplanning, pensioen en inkomstenoptimalisatie
 • Wat bieden we jou aan?

 • Een competitief salarispakket onder het zelfstandige statuut met voorziening in leasewagen, verplaatsingsvergoeding, vergoeding voor internet & multimedia, alsook een bonussysteem.
 • Een job vol afwisseling : zowel in materie, omgeving, aanpak en klanten
 • Voldoende opleidingen om in te zetten op jouw persoonlijke ontwikkeling
 • En tot slot ook een ruime mate van autonomie , omdat dit team bestaat uit ondernemende mensen die met de juiste stimulans uitgroeien tot volwaardige adviseurs.
 • Overtuigd dat deze vacature iets voor jou is?

  Neem dan snel contact op met ons en overtuig ons van jouw capaciteiten! Je kan jouw CV doorsturen naar legal legrand-associates.com .

  De consultants Shauni of Jolien nemen discreet met jou contact op om verder af te toetsen of deze job echt iets voor jou is!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier