Junior Sales Engineer
Anoniem
Brugge, West-Vlaanderen, België
5 dagen geleden
source : Jobat

Als Junior Sales Engineer kom je terecht in team dat zich specialiseert in het ontwikkelen en vervaardigen van verpakkingsmachines.

Binnen jouw functie werk je nauw samen met verschillende stakeholders zoals interne collega’s van R&D, sales ,jouw eigen team maar bovenal met de klant.

Jouw takenpakket bestaat uit het analyseren van de markt o.b.v. marktstudies en het vaststellen van opportuniteiten, het prospecteren van nieuwe klanten, het opstellen en lay-outen van offertes met 2D tekeningen en het ondersteunen van de projectleider.

Sporadisch vergezel je de sales managers bij klantenbezoeken. Je rapporteert rechtstreeks aan het hoofd van de afdeling.

 • Je behaalde een technisch bachelor- of master diploma en beschikt reeds over een eerste ervaring.
 • Je bent gepassioneerd door de sector van de machinebouw en wilt je hier dan ook verder in verdiepen.
 • Je hebt reeds een eerste ervaring met een Autocad -tekenprogramma.
 • Klantgerichtheid is één van jouw sterke punten en je slaagt er dan ook in om de klant een precieze en volledige offerte te bezorgen.
 • Nederlands spreken is voor jou geen enkel probleem en ook de Engelse taal heeft voor jouw geen geheimen meer
 • Je komt terecht in een innovatieve en dynamische werkomgeving en een bedrijf in volle groei en met een familiaal karakter .

  In dit bedrijf wordt er gewerkt met glijdende uren waarbij iedere werknemer kan starten tussen 07.30 en 08.30. Ook wordt er 8,5 uur per dag gewerkt waardoor je op vrijdag vroeger naar huis kunt en het weekend goed kunt inzetten.

  Je kunt rekenen op een marktconform salaris in overeenstemming met je professionele ervaring en achtergrond.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier