IT ANALIST/PROJECTMANAGER
hays
Roeselare, West-Vlaanderen, België
15 uur geleden
source : Jobat

Als IT functioneel analist / projectleider werk je actief mee aan verschillende projecten binnen het functioneel team. Je ontwerpt, coördineert en implementeert alle IT-

activiteiten van het project met nadruk op het functionele. Daarbij bestudeer je de functionele en technische behoeften en denk je creatief mee in de analyses, oplossingen, uitbereidingen en het onderhoud aan bestaande software.

Je werkt nauw samen met de centrale projectcoördinator, de eindgebruikers, andere IT-collega's en externe software partners.

Bovendien ondersteun je software-testers in de testfase en onderzoek of analyseer je fouten. Het is ook jouw verantwoordelijkheid om steeds een goede nazorg te organiseren.

Idealiter beschik je als IT functioneel analist / projectleider over een relevant bachelor of master diploma, of gelijkwaardig door ervaring.

Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands, een goede kennis Engels en / of Frans is meegenomen.

Je bent ondernemend, polyvalent en flexibel en handelt steeds klant- en oplossingsgericht. We zoeken een sterke teamplayer die ook in staat is om zelfstandig te werken.

Kennis van SQL-scripting of ervaring in projecten in een gelijkaardige rol vormen een grote plus.

Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Onze klant biedt jou een uitdagende job binnen een ambitieus groeibedrijf in eigen streek. Je komt terecht in een toffe werkomgeving met veel flexibiliteit.

Bovendien wordt er continu in opleiding en vorming geïnvesteerd, om jouw persoonlijke ontwikkeling binnen het bedrijf blijvend te garanderen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier