Teamleader Atelier - Dienst na verkoop
Decathlon
Schelle, BE
5 uur geleden

At Decathlon the game is on

Als leader van het atelier staan jouw beslissingen en acties steeds in functie van de best mogelijke dienstverlening. Daarbij is een vlotte en vriendelijke houding een must.

Je ontvangt klanten en luistert naar hun noden. Je adviseert ze bij hun vragen en biedt ze oplossingen aan die overeenstemmen met hun behoeften.

Met een commerciële ingesteldheid inspireer en begeleid je de klanten met hun vragen.

Je stelt een ambitieus meerjarenplan op in lijn met de ecologische uitdagingen die ons te wachten staan. Je durft beslissingen nemen op korte, maar ook op lange termijn.

Je enthousiasme werkt aanstekelijk, je motiveert en inspireert je team om je klanten de best mogelijke service te bieden.

Verder sta je in voor een aantrekkelijke werkplaats, een goed stockbeheer, een correcte planning en een sterke rekrutering.

Gewenste profiel van de kandidaat :

Jouw sterktes

Je bent een ondernemer met een hands-on mentaliteit. Je bent een efficiente organisator, gericht op actie en uitdaging.

Je positieve ingesteldheid zorgt ervoor dat je altijd op zoek gaat naar kansen en oplossingen, dit zowel voor de klant als voor jouw collega's.

Ervaring / opleiding in de fietssector of als technieker is een pluspunt.

Je bent stressbestendig en neemt graag verantwoordelijkheid.

Flexibele werkuren vormen voor jou geen probleem. Je bepaalt je eigen planning en bent bereid om op zaterdag beschikbaar te zijn voor je klanten en je team.

Dit betekent dat je in ruil daarvoor een dag in de week vrij bent.

Ons aanbod

Een dynamische job binnen een sportief en gepassioneerd team met één gemeenschappelijk doel : sport toegankelijk maken voor zoveel mogelijk mensen.

Samen sporten (met collega’s en met klanten) zit in ons DNA.

Vanaf dag één krijg je een persoonlijke coach en een individueel opleidingsplan. Tijdens maandelijkse coachingsgesprekken deel je je learnings, je realisaties en je plannen met je coach.

Je krijgt de vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Door jouw rol uit te tekenen in functie van jouw talenten, ervaringen en interesses, kun je zelf je loopbaan in handen te nemen.

Een competitief loonpakket op maat van je verantwoordelijkheden. Je salaris wordt aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, een flexibel uurrooster, hospitalisatieverzekering en winstdeling.

Als medewerker krijg je ook 30% korting op het volledige Decathlon-aanbod.

Vaardigheden :

 • Verantwoordelijkheid
 • Vitaliteit
 • Sportiviteit
 • Dienstgerichtheid
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier