1 POETSHULP - voltijds - gezinsdienst
Gemeente Zaventem
Zaventem, Belgium
9 dagen geleden

De thuisdienst van het OCMW is op zoek naar 1 voltijdse poetshulp. Contract van onbepaalde duur. Functie : Poetsen bij cliënten van het OCMW, op het grondgebied van de gemeente Zaventem Profiel : Bereid om zich te verplaatsen naar cliënten van het OCMW, op het grondgebied Zaventem.

Zeer goede kennis van het Nederlands.Hygiënisch ingesteld persoon. Aanbod : Vergoeding volgens barema E1-E3, maaltijdcheques, Hospitalisatieverzekering, terugbetaling abonnement openbaar vervoer of fietsvergoeding, kilometervergoeding voor dienstverplaatsingen Relevante beroepservaring (ook in de privésector) wordt in rekening genomen Kandidaten kunnen hun kandidatuur indienen (met CV en motivatiebrief) uiterlijk 6 juni 2019via mail : secretariaat ocmw-

zaventem.orgvia post t.a.v. de algemeen directeur, H. Henneaulaan 1 te 1930 Zaventem

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier