technieker bus
Randstad
Brugge, West-Vlaanderen
2 dagen geleden

job description

Voor het onderhoudscentrum van De Lijn in Brugge zijn wij op zoek naar een technicus bus. Als technicus sta je in voor : -

Preventief onderhoud en klein herstel aan de autobussen- Je zoekt defecten op en herstelt deze (dieselmotoren, automatische versnellingsbak, perslucht, verwarming, airco, elektrische bekabeling, lezen elektrische schema's, kennis pneumatica, kennis remcircuit .

 • Loonpakket : ? 14,7063 bruto / uur + ? 2,01 standplaatsvergoeding / dag + ? 8 maaltijdcheque / dagKilometers met de wagen worden niet terugbetaald.
 • Er is wel 100% terugbetaling voor openbaar vervoer Je wordt tewerkgesteld in het onderhoudscentrum te Brugge. Deze functie is 'optie vast contract'.

  qualification

 • Je bent in het bezit van een diploma automechanica, autotechnieken, ... of gelijkwaardig door ervaring. Als schoolverlater kom je ook in aanmerking!-
 • Je weet van aanpakken en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.- Je spreekt en begrijpt vlot Nederlands.- Je staat open voor bijscholing / opleiding.

 • Je hebt oog voor veiligheid. Na een positieve interimperiode maak je kans op een vast contract!
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier