Ziekenhuisapotheker (m/v)
Sint-Maria Halle
Halle, Belgium
1 dag geleden

Functie

Je ondersteunt bij het apotheek-en medicatiebeleid met het oog op een kwaliteitsvolle, efficiënte en financieel verantwoorde dienstverlening aan de patiënt.

Je staat in voor het waarborgen van een accurate en tijdige inkoop en levering van geneesmiddelen, magistrale en steriele bereidingen, cytostatica, steriel medisch materiaal en andere producten aan de verpleegeenheden, artsen en medisch technische diensten, rekening houdend met de wettelijke bepalingen en de interne procedures en afspraken.

U verstrekt correcte informatie aan artsen en verpleegkundigen.

Je bouwt mee aan de professionele uitbouw van de ziekenhuisapotheek door deelname aan de werkgroep Apo’Strof, de kwaliteitsteams en projecten.

Profiel

 • U beschikt over een masterdiploma in de Farmacie, master na master diploma in de ziekenhuisfarmacie. Daarnaast heeft u een door de overheid verleende erkenning als ziekenhuisapotheker.
 • Ervaring in de klinische farmacie is een pluspunt.
 • U werkt vlot samen met collega’s en zorgverleners.
 • U werkt zeer nauwkeurig en kan vlot prioriteiten stellen.
 • U bent zeer stressbestendig en bovendien beschikt u over een sterk organisatorisch talent.
 • U bent leergierig en bereid mee te werken aan vernieuwing.
 • U bent bereid deel te nemen aan een beurtrol van wacht- en weekenddiensten.
 • U heeft een grondige kennis van de Office sotware paketten. Ervaring met Infohos, sharepoint en Infoland is een plusplunt.
 • Aanbod

  Wij bieden u een voltijds contract van onbepaalde duur, dit binnen een eigentijdse infrastructuur met up-to-date uitrusting.

  Verder wordt uw salaris aangevuld met een pakket aan extra legale voordelen zoals : ruime interne en externe bijscholingsmogelijkheden, werken binnen een overlegcultuur, vooraf geplande en gerespecteerde uurroosters, gratis hospitalisatieverzekering na 6 maanden, groepsverzekering, bedrijfsrestaurant, gratis parking, vlotte bereikbaarheid van ons ziekenhuis, en tal van andere voordelen en kortingen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier