Sales Advisors 24u (M/V)
The Fashion Store
Torhout, BE
7 dagen geleden
source : Fashionunited

The Fashion store is een multibrand fashion concept voor modebewuste dames en heren. Je kan er terecht voor meer dan 30 merken zoals Superdry, Terre Bleue, G-

Star, Atmos fashion, CKS, State of Art, & Antwrp. We trachten het verschil te maken door een uitstekende klantenservice en een aangename sfeer.

Onze verkopers staan je met raad en daad bij voor het uitkiezen van je nieuwe outfit. Momenteel kan je ons terugvinden op 6 verschillende locaties in België, maar we staan niet stil bij The Fashion Store!Voor ons nieuw filiaal te Torhout zijn wij momenteel op zoek naarSales Advisors (m / v).

De opening van dit filiaal is voorzien voor september 2019.Als Sales Advisor heb je vooral oog voor onze klanten. Je doet er alles aan opdat de klant zich thuis voelt, het juiste advies krijgt en vlot wordt geholpen.

Je streeft ernaar om hen telkens met een glimlach op het gezicht te zien buiten gaan. Samen met je collega’s probeer je van jullie winkel een fijne omgeving te maken waar klanten graag naar terugkeren.

Daarnaast help je ook mee om de nieuwe leveringen uit te pakken, doe je kassawerk en help je de winkel netjes te houden.

Kortom, als Sales Advisor bouw je mee aan de toekomst van The Fashion Store!PROFIELKlantgericht idealiter heb je reeds ervaring opgedaan in de verkoop, maar jouw klantgerichtheid en glimlach zijn het allerbelangrijkste!Leergierig Je staat open voor feedback en gaat hier ook actief mee aan de slag.

Je hebt veel goesting om dingen te leren en nieuwe ervaringen op te doen.Passion for Fashion je hebt een voorliefde voor kleding en je staat te popelen om deze passie over te dragen naar onze klanten.

Praktisch je werkt graag in een onregelmatig uurrooster en werken op feestdagen en in het weekend vormt geen probleem voor jou.

Deze functie is deeltijds.AANBODFunctie een gevarieerde functie met tal van uitdagingen.Omgeving je komt terecht in een groeiende onderneming waar je ondersteund wordt door gemotiveerde collega’s zodat je alle kansen krijgt om jezelf te ontplooien.

Salaris je kan rekenen op een competitief salarispakket, aangevuld met extralegale voorwaarden.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier