elektromecanicien/elektricien voor landbouwvoertuigen
Randstad
Nazareth, Oost-Vlaanderen
17 uur geleden

job description

Vind je het een uitdaging om een traktor open te leggen en terug te monteren? Misschien is onderstaande vacature iets voor jou.

Je bent verantwoordelijk voor onderhoud en herstellingen aan traktoren, oogstmachines en andere landbouwmachines. Je werkt vanuit het atelier in Nazareth maar ook depannages bij klanten thuis behoren tot jouw takenpakket.

Je lost zelfstandig storingen op, met steeds inachtneming van de nodige veiligheidsmaatregelen. Concreet : Je werkt 38 uren op weekdagen.

Tijdens het seizoen kan er gevraagd worden om op zaterdagvoormiddag te werken en enkele overuren te doen. Seizoen is in mei en juni (voor de grassen) en september (voor het mais)

qualification

Je hebt een opleiding elektromechanica, elektriciteit of ervaring. Je bent flexibel tijdens het seizoen. Je bent klantvriendelijk ingesteld.

Verloning is afhankelijk van jouw ervaring. Bovendien heb je recht op ecocheques van 250 euro. De firma kent geen collectief verlof dus in samenspraak met je collega's kan je op verlof wanneer het jou uitkomt.

Er wordt jou een mooie opleiding aangeboden die door de firma bekostigd wordt!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier