Consultant Omgevingsvergunningen
ARCADIS Belgium nv
Gent, BE
2 dagen geleden

Functie

Ben jij iemand die overtuigt door inhoud, kennis en motivatie om op een vlotte manier een goedgekeurde vergunning te bekomen?

Maak dan als Deskundige / Consultant Omgevingsvergunningen bij Arcadis mee het verschil!

Als Consultant Omgevingsvergunningen begeleid je de Projectleiders bij grote infrastructurele ontwerptrajecten op vlak van omgevingsvergunningen.

In eerste instantie ben je verantwoordelijk voor de screening van het project i.f.v de omgevingsvergunningsaanvraag en neem je initiatief in het verkrijgen van ontbrekende info / documenten.

Daarnaast controleer je de opgemaakte ontwerpplannen op leesbaarheid en op basis hiervan zorg je voor het correct opstellen van de plannenlijst i.

f.v. de omgevingsvergunningsaanvraag.

Verder kruip je in jouw pen voor de opmaak van correcte verantwoordingsnota’s, rekening houdend met innovatief en duurzaam ondernemen met respect voor een gezonde leefomgeving.

Tot slot ben je verantwoordelijk voor het aanmaken en opladen van het dossier in het omgevingsloket.

Profiel

 • Jouw kwalitatief en resultaatgericht handelen maken van jou een geschikte adviesverlener voor je naaste collega’s.
 • Je beschikt over een sterk analysevermogen (rekening houdend met verschillende aanknopingspunten, nieuwe inzichten en het wettelijk kader).
 • Je hebt kennis van het regelgevend kader (omgevingsvergunningsdecreet, Vlaamse codex ruimtelijke ordening, milieuregelgeving, ).
 • Verder ben je een communicatieve teamplayer met organisatietalent waarbij je ervoor zorgt dat de dossiers binnen de deadline ingediend worden.

  Tot slot beschik je over de nodige overtuigingskracht : je overtuigt door inhoud, kennis en motivatie om op een vlotte manier een goedgekeurde vergunning te bekomen.

  Afhankelijk van jouw woonplaats kan je vanuit Gent, Berchem of Brussel werken. De keuze is aan jou!

  Aanbod

  Onze VISIE bij ARCADIS is al snel onze PASSIE geworden : Improving the quality of life. Deze passie, onze mensen en de samenwerking met onze klant geven ons de kans om de toekomst van de wereld vorm te geven.

  JOUW VOORDELEN : 1,5 MILJOEN EURO.

  Hebben we jouw aandacht? Mooi zo.

  Die 1,5 miljoen euro is niet je loon. Het is het bedrag dat Arcadis jaarlijks investeert in opleidingen. Zo kan jij je talenten maximaal ontwikkelen.

  Wat krijg je nog meer?

 • Je komt terecht in een boeiende en aangename werkomgeving waar ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden centraal staan.
 • Jouw job heeft zin. Je werkt in een maatschappelijk betrokken bedrijf. Wij geloven dat samenwerking leidt tot meer waardevolle en innovatieve ideeën.
 • Diversiteit verscherpt onze concurrentiepositie en draagt bij aan de kracht van het bedrijf. Daar pluk jij elke dag de vruchten van.
 • Daarom promoten wij zeer actief een werkomgeving waarin elk individu gelijke kansen krijgt om zijn / haar potentieel te ontplooien.

 • Je geniet een evenwichtige work-life balans met flexwerk en glijdende werkuren en thuiswerk.
 • Je krijgt een uitgebreid pakket extralegale voordelen : maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, extra verlofdagen, kortingen voor je privé aankopen, ecocheques,
 • En ook dit nog : met het Flex Income Plan stem je je loon perfect af op jouw privé- en professionele situatie.
 • Op een duurzame manier naar het werk? Bij Arcadis kan het! Onze kantoren zijn vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Daarnaast krijg je heel wat mobiliteitsvoordelen : vergoeding woon-werkverkeer (openbaar vervoer, fiets of wagen), Cambio, Je kan via Arcadis ook een elektrische fiets leasen aan een voordelig tarief.

  Benieuwd wat je toekomstige collega’s over ARCADIS te vertellen hebben? Lees het hier https : / / www.arcadis.com / nl-be / belgie / carriere / onze-mensen /

  Heb je verdere vragen? Aarzel niet en neem contact op met Hanne Daemen, Recruitment Consultant Infrastructure bij Arcadis, op het nummer +32 471 100 136.

  Hebben we meteen jouw interesse gewekt? Stuur dan jouw CV naar h.daemen jobsarcadisbelgium.be en wij behandelen jouw kandidatuur in alle discretie verder.

  Heel graag tot binnenkort!

  Contactpersoon

  Hanne Daemen T : (0) 471 100 136

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier