Shopmanager
AGO Jobs & HR
Leuven, Vlaams-Brabant, BE
1 dag geleden
source : Jobat

Heb jij een passie voor fashion en kleur? Ben jij iemand die graag inspireert en geïnspireerd wordt? Werk je graag in team?

Stuur jij graag een team aan? Wat verwachten we van jou?- Je bouwt een goed klantencontact op door jouw inzet en verkooptalent.

 • Je maakt deel uit van het verkoopteam. Samen gaan jullie voor uitstekende verkoopresultaten en aantrekkelijke presentaties.
 • Je inspireert de klanten door jouw kennis en ervaring.- De klanten staan centraal. Je levert hen een persoonlijke service.
 • Naast deze verantwoordelijkheden vinden we het belangrijk dat je je thuis voelt en vooral ook fun hebt in je werk!

 • Vriendelijkheid is jouw tweede natuur. Klanten maken jouw gelukkig én omgekeerd.- Je bent verkoopgericht.- Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk en je werkt graag in team.
 • Fashion is jouw ding en je hebt gevoel voor keurencombinaties.- Een flexibel uurrooster en weekendwerk schrikken jou niet af.
 • DE WINKEL IS OPEN OP ZONDAG- Last but not least : you love to work!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier