Sales Advisor Coox
Groep Delorge
Rekem, BE
6 dagen geleden

Bedrijfsdetails

Groep Delorge is de grootste automobielgroep van Audi, Volkswagen, Volkswagen Commercial Vehicles, Skoda, Seat en My Way met vestigingen in Limburg en Vlaams-Brabant.

Als Market Area Leader en Pionier in de automobielsector staan de komende jaren bij Groep Delorge in het teken van continue verbetering, innovatie, groei en beleving.

Om onze sterke groei te ondersteunen breiden we ons team in Rekem uit met een Sales Advisor.

Functie

Je zorgt voor een continue opvolging van je klanten : je houdt hen op de hoogte in de aanloop naar de aankoop als ivm de leveringsdatum van de nieuwe wagen en ook na de aankoop blijf je het persoonlijke aanspreekpunt van de klant.

Door een uitstekende opvolging vooraf en een doorgedreven uitleg omtrent de specificaties van de wagen maak je van het aflevermoment van de nieuwe wagen een uniek belevingsmoment voor je klant.

Profiel

Jij bent diegene die onze klanten elke dag met de glimlach adviseert en de filosofie van onze groep ondersteunt : Gedreven door passie .

Een passie voor auto’s, klantgerichtheid en innovatie zijn echt jouw ding. Je maakt een sterke eerste indruk en wekt vertrouwen op.

Je voelt van nature aan hoe je de verwachtingen van de klant kan overtreffen en maakt elke belofte meer dan waar.

Je bent het enthousiaste, resultaatgerichte en uitgesproken commercieel talent die onze klanten een eerlijk en vakkundig advies geeft omtrent ons aanbod en draagt bij aan een dynamische teamspirit.

Elke dag opnieuw streef je naar uiterste klantentevredenheid en bouwt zo een lange termijnrelatie met je klanten uit.

Je bent woonachtig in de regio en hebt reeds een eerste Sales ervaring achter de rug; binnen de Automotive is een pre maar zeker geen must.

Weekendwerk schrikt je niet af. Je werkt elke zaterdag en daarnaast 4 ander dagen door de week. Tijdens exceptionele evenementen ben je ook aanwezig op zondag.

Aanbod

Je komt terecht in een vooruitstrevende groep die pionier is in de automobielsector, met een sterke focus op zowel een uiterste klanten- als medewerkerstevredenheid.

Een sterk merk om te vertegenwoordigen in een stimulerende en professionele werkomgeving.

We bieden een competitief loon met bonusplan en de mogelijkheid om jouw persoonlijke behoeften te optimaliseren via een cafetariaplan .

Je krijgt bovendien een firmawagen met tankkaart van het merk dat je vertegenwoordigt.

Om ervoor te zorgen dat jij uitmunt in je rol als Sales Advisor en een echte ambassadeur voor ons merk bent, bieden we je een opleidingspakket aan zodat je continue kan (bij)leren en kan groeien.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier