magazijnier
Randstad
Oostende, West-Vlaanderen
21 uur geleden

job description

Voor een firma actief in tegels zijn we op zoek naar een magazijnier / onderhoudsmedewerker. Je wordt 18 uur ingeschakeld als magazijnier op woensdag en zaterdag.

Daarnaast wordt je 14 uur ingeschakeld als medewerker onderhoud. Taken als magazijnier?De goederen ontvangen en op de juiste plaats zetten in het magazijn.

De bestellingen klaarzetten in de voorziene plaats in het magazijn.De klanten bedienen bij de afhaling en helpen met inladen.

Het magazijn met borstel- en poetsmachine onderhouden.Het overzicht op de voorraad bewaren. Taken als onderhoudsmedewerker?

De toonzaal, bureau's, toiletten en de keuken onderhouden.

qualification

Je kan reeds een eerste relevante werkervaring voorleggen.Je bent klantvriendelijk en nauwkeurig.Je bent verantwoordelijk en zelfstandig.

Je komt terecht in een stabiel bedrijf.Je krijgt na de interimperiode een contract van onbepaalde duur.Je ontvangt een marktconform loon en een hospitalisatieverzekering.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier