regiocoach Limburg Bijstandsorganisatie ZOOMvzw
Bijstandsorganisatie ZOOM vzw
Brussel
1 dag geleden

Job description

Bijstandsorganisatie ZOOM, die PAB- en PVB-houders dienstverlening op maat aanbiedt, is op zoek naar een coach (m / v / x) voor zijn cliënten in regio Antwerpen.

De woonplaats van de gezochte coach is minder belangrijk dan zijn / haar deskundigheid en netwerk.

Je toekomstige job bestaat erin om huisbezoeken af te leggen en in te staan voor de inhoudelijke en administratieve opvolging.

Je plant je werk doorgaans van huis uit. Af en toe word je op de hoofdzetel in Schaarbeek verwacht (bespreking, teamververgadering.

 • Je neemt voor Zoom deel aan regionaal overleg en staat mee in voor de organisatie en presentatie voor vormingen voor onze leden.
 • Ondertussen wordt er van jou verwacht dat je de nodige contacten legt om het netwerk van zorgaanbieders, assistenten en leden in jouw regio te kunnen uitbreiden.

  Je houdt ervan om zelfstandig te werken, maar terzelfdertijd versterk je met je feedback het team en de binnen ZOOM al aanwezige expertise.

  Om de 14 dagen kom je samen met de andere teamleden voor intervisie opvolging evoluties VAPH en werkveld werkafspraken

  Your profile

  Geschikte kandidaten beantwoorden aan onderstaand profiel.

 • Je hebt minstens basiskennis van het systeem van persoonsvolgende financiering door het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH) en wil je hierin verder specialiseren.
 • ZOOM voorziet, indien nodig, een opleiding.)

 • Je begrijpt waaraan iemand met een handicap en zijn / haar netwerk belang hechten.
 • Je bent goed in luisteren en kan de noden en verwachtingen die de budgethouder met jou deelt analyseren.
 • Je hebt een open en kritische houding om het ondersteuningsplan van de budgethouder te kunnen omzetten in het best denkbare bestedingsplan.
 • Je bent in staat om op een laagdrempelige manier de juiste informatie over een soms complexe materie te verschaffen.
 • Je beschikt in jouw regio al over een sterk netwerk van organisaties en personen die met PAB- en PVB-houders werken.
 • Je vindt het belangrijk om een traject in nauwe samenwerking met de budgethouder en zijn netwerk af te leggen. Je bent empathisch en betrokken.
 • Je kan kritisch en betrokken reflecteren en je handelt vanuit een zeer cliëntgedreven ideaal
 • Our offer

  Het gaat om minstens een 3 / 4de functie, maar je kunt ook voltijds aan de slag. Tijdens de opleiding van 3 maanden bestaat de mogelijkheid om halftijds in te werken.

  De verloning wordt bepaald door de loonbarema’s van het Paritair Comité legt je dienstverplaatsingen af met je eigen auto / fiets of openbaar vervoer en krijgt hiervoor een vergoeding overeenkomstig de sectorafspraken.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier