Quality Assurance Test Analyst
Smals
Brussels, Brussels, BE
21 uur geleden
source : Jobat

Als specialist softwaretestmethodes- en automatisatie ben je op zoek naar een gevarieerde functie waar je je kennis voortdurend kan delen en verrijken.

Je bepaalt de te volgen methoden en normen voor de ontwikkeling van de teststrategie, de uitwerking en uitvoering van softwaretestplannen en -scenario's en de automatisering van tests en de bijhorende rapportering.

Je detecteert verbeteringsmogelijkheden in de analyse- en testprocessen en ondersteunt de implementatie ervan.

Je draagt bij tot de reviews van de analyse- en testdeliverables om ze te verbeteren.

Je adviseert de functionele analisten- en IT-ontwikkelteams en neemt deel aan de opleiding van die teams.

Je ondersteunt gebruikers van tools voor test management, test documentatie en test automation en neemt deel aan de selectie en integratie van de verschillende tools.

Als master in de informatica beschik je over een eerste werkervaring inzake functionele analyse en het testen van informaticatoepassingen.

Je hebt een goede kennis van de volgende domeinen : testmethodologie (ISTQB en / of TMAP), tools voor test management (Testlink.

 • tools voor test automation (Selenium, Katalon....).
 • Je beschikt over uitstekende relationele vaardigheden. Je werkt graag in teamverband en houdt ervan om te coachen en overtuigen.

  Je hebt een goede kennis van het Frans.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier