IT-Helpdeskmedewerker
Accent
Vlaanderen, Brussels, Wallonië, West-Vlaanderen, BE
4 dagen geleden
source : Jobat

Als helpdeskmedewerker geef je technische ondersteuning aan de gebruikers van computers en informaticatoepassingen.Zowel voor hardware algemene software als voor onze eigen programma?

s.Je probeert daarbij in eerste instantie zelf een oplossing voor de klant te vinden zorgt voor een gepaste doorverwijzing of indien noodzakelijk voor het sturen van een technieker ter plaatse.

De probleemmeldingen of calls worden meestal telefonisch of per e-mail door de klant overgemaakt en telefonisch beantwoord.

Kan je goed werken met het Office pakket internet e-mail en ben je bekend met Windows?Spreek je vlot Nederlands en Frans?

Dan ben je zeker al goed op weg.Heb je daarnaast ervaring met het installeren configureren en repareren van pc's servers en netwerken?

Dan ben jij de persoon dat we zoeken.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier