Leidinggevende
Oostvlaams Milieubeheer (OVMB)
Ghent, Belgium
4 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Je bent verantwoordelijk voor de aanleg, opbouw en afdek van de deponie en de uitwerking van de stortplannen.Je organiseert, coördineert en controleert de productieactiviteiten en je volgt de onderhouds- & herstellingswerken op van de verschillende diensten van exploitatie.

Je houdt hierbij rekening met de geldende milieuregelgeving en het milieubeheerssysteem.Je staat in voor de organisatie, opvolging en controle van het aankoopproces : van opvragen van prijs-offertes, tot de controle van de facturen en de jaarlijkse evaluatie van de leveranciers.

Je bent het aanspreekpunt voor de aannemers en volgt hun werkzaamheden op vlak van kwaliteit, milieu, veiligheid en duurzaamheid op, en staat in voor hun evaluatie.

Je bent leidinggevende van het team van adjuncten van de verschillende diensten van exploitatie. Je leidt en motiveert hen en zorgt voor een duidelijke communicatie onder meer tijdens het preventiekwartier.

Je organiseert de werkverdeling en planning, rekening houdend met de permanentie van de verschillende diensten. Je brengt de opleidingsnoden van je team in kaart en controleert op de correcte naleving van instructies en procedures.

Jaarlijks evalueer je de prestaties van je team.Je geeft advies aan het Hoofd Labo / de Algemeen Directeur over de verwerkbaarheid van afvalstoffen.

In de uitvoering van je taken werk je nauw samen met de dienst KMVD & de preventieadviseur. Onder meer voor het opstellen van procedures en instructies, het onderzoeken van ongevallen en het opstellen van verbetermaatregelen, het uitvoeren van Laatste Minuut Risico Analyses (LMRA’s), het uitvoeren van werkinspecties en interne controles.

Je werkt voorstellen uit voor aanpassing en verbeteringen voor alle activiteiten op het volledige terrein van OVMB. Productieproces, Planning, Veiligheid, Weg- en waterbouw, Duurzaamheid, Asbest, Onderhoud, Elektromechanica, Uitvoering, Voorraadbeheer, Werkzaamheden, Communicatie, Electriciteit, Kwaliteitscontrole, Onderzoek, Interne controle, Autorijden, Risicoanalyse, BA5

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier