Machine operator houtbewerking WEEKEND
Synergie
Wielsbeke
3 dagen geleden

Voor een firma regio Wielsbeke gespecialiseerd in het maken van parketvloeren, spaanderplaten en isolatie zijn we op zoek naar kandidaten die in een productiewereld aan de slag willen in een weekendoverbruggingsploeg.

Je wordt ingezet in een productieomgeving en zal instaan om de verschillende machines in te stellen volgens de gevraagde parameters.

Dit om het proces in werking te stellen. Je zal op vastbepaalde tijdstippen testen en kwaliteitscontroles uitvoeren en nadien de machines bijregelen indien nodig.

Het ene weekend werk je zaterdag en zondag van 5u-17u. Het andere weekend werk je zaterdag en zondag van 17u-5u.

Profiel :

Je kan een eerdere ervaring voorleggen in een job als operator. Je kan goed overweg met computers om de machines in te stellen, Je zoekt een vaste job en kan werken in het weekend.

Je kan een opleiding volgen van enkele maanden in twee ploegen. Je stelt je flexibel op. Ervaring met de heftruck is een pluspunt.

Je werkt graag in een team, maar kan ook zelfstandig te werk gaan.

Aanbod :

 • Job met optie vast
 • Onmiddellijke opstart
 • Aanlokkelijk verloningspakket waaronder maaltijdcheques
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier