Technieker Weekend - Vast Contract
Manpower
Dendermonde, Oost-Vlaanderen, België
5 dagen geleden
source : Jobat

Als technieker van de weekendploeg sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van het machinepark (afvullijnen, verpakkingsinstallaties, transportbanden, .

 • Dit is samen met één collega. Verder werk je aan installaties die storingen vertonen die steeds terugkomen (reliability) en projecten (investeringen van miljoenen).
 • In het weekend is er tijd om dit diepgaander te bekijken om deze kwalitatief op te lossen.

  Je bent een industrieel technieker met ervaring. In de weekendploeg zijn er minder opleidingsmogelijkheden waardoor ervaring noodzakelijk is.

  Je kan zelfstandig werken en je plan trekken zonder continu opdrachten te krijgen van een leidinggevende.

  Kennis van industriële elektriciteit, mechanica en PLC-ontstoren (Siemens) zijn noodzakelijk. Kennis van frequentiesturingen is een sterke plus.

  Je hebt over het algemeen een positieve en correcte attitude.

  Je krijgt een autonome functie met veel variatie en technische uitdaging binnen een menselijk bedrijf met aangename werkomgeving (collega's, temperatuur, proper).

  De vakantieregeling is zeer flexibel (25 dagen + opname van overuren, er is geen collectieve sluiting). Je start vanaf dag één met een vast contract.

  Voor jouw inzet krijg je een competitief salarispakket (afhankelijk van jouw ervaring) met extralegale voordelen (maaltijdcheques van 8 euro, groeps-en hospitalisatieverzekering, onkostenvergoeding, ...).

  Interesse? Neem dan snel contact met ons op!

  Consultant : Lothar De Vos

  Maak een profiel aan op onze Manpower Website en solliciteer op de job die je interesse heeft opgewekt. Voor meer informatie, bel me op het nummer 0485676046 of stuur een mail naar lothar.devos manpower.be

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier