Projectmanager Staalbouw
Whoohoo® Gent
West-Vlaanderen, West-Vlaanderen, België
5 dagen geleden
source : Jobat

Realiseer de groei in de unieke staalbouwprojecten.

Sta als projectmanager in voor de verdere uitbouw van de organisatie. De zaakvoerder is sterk in het commerciële aspect, waardoor hij extra ondersteuning nodig heeft in het uitbouwen van bedrijfsprocessen en in de opvolging van werven.

Je staat in voor de optimalisatie en coördinatie van 25 werknemers (3 montageploegen, tekenaars en werkvoorbereider). Vanaf het verkocht project ben je verantwoordelijk voor de coördinatie, timemanagement en budgetcontrole.

Je kan rekenen op een gedreven team, die graag kwalitatieve projecten opleveren.

Je beschikt als projectmanager Staalbouw over een master bouwkunde met relevante werkervaring in de staalconstructies / metaalbouw.

Daarnaast ben je communicatief en mensgericht ingesteld.

Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Vanuit onze marktkennis begeleidt Whoohoo jou naar een job die bij je past, waardoor je jouw expertise kan verruimen en benutten.

We gaan in gesprek om een passend salaris af te stemmen. Rekening houdend met jouw ervaring, opleidingen en functie komen we steeds tot een competitief loonpakket waar jij je goed bij voelt.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier