Service Technieker
Anoniem
Vilvoorde - Zaventem, Vlaams-Brabant, België
6 dagen geleden
source : Jobat

Droom je van een job met veel zelfstandigheid? Omringd door een standvastig team? Veel afwisseling? Werken in eigen regio?

Onmiddellijk vast contract? Lees snel verder en ontdek deze unieke opportuniteit

Jij bent de baas

Altijd gedroomd om zelfstandig op de baan te gaan? Het is in deze job mogelijk want je gaat namelijk ter plaatsen bij klanten het onderhoud en de herstellingen van heftrucks en magazijntrucks voor je rekening nemen.

Naast het onderhoud en de herstellingen ga je ook keuringen uitvoeren en storingen oplossen.

Als service technieker sta je er niet alleen voor. Eerst en vooral krijg je een brede opleiding van 3 maanden. Onze klant investeert in haar mensen en dus ook in jou.

Ze zoeken iemand die meedenkt op lange termijn.

Na de opleiding van 3 maanden ben je good to go en ga je alleen de baan. Je bent dus je eigen "baas". Specifiek ga je van klant naar klant waarbij je zelf jouw dag kan plannen en betaald wordt vanaf het moment dat je vertrekt.

Om je taken goed te kunnen uitvoeren, krijg je een volledig uitgeruste service camionette.

Een passie voor elektriciteit, mechanica en / of hydraulica

Ben jij al vanuit je opleiding elektromechanica, elektrotechnieken, onderhoudstechnieken, gepassioneerd door elektriciteit, mechanica of hydraulica?

Of heb je misschien die passie ontdekt door ervaring in het vak? Go for it en solliciteer.

Toch wat twijfel want je hebt geen ervaring met heftrucks? Geen probleem, dankzij onze opleidingen wordt jij een expert in de job.

Enige vereiste? Een relevante eerste ervaring of stage-periode van minimum 3 maanden.

Verloningspakket

Je krijgt een vast contract met verloning tussen €13,00 tot €19,00 afhankelijk van je ervaring en profiel. (verloning is bespreekbaar) Naast de verloning mag je ook nog een eigen camionette, telefoon en tablet ontvangen.

Je hebt recht op 26 vakantiedagen, flexibele uren, maaltijdcheques, dagvergoeding, een groeps- en hospitalisatieverzekering.

Regio

De functie staat open in de volgende regio’s :

 • Lummen
 • Woon je in één van de bovenstaande regio’s en heb je interesse? Solliciteer vandaag nog of neem zeker contact op voor meer info.

  Evi Van Spitael

 • 32 472 191 345 evi.vanspitael selecthr.b e
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier