Ploegbaas kunststof laswerk
Accent
Koersel, BE
1 dag geleden

Onze klant is een industrile groep die reedsmeer dan 25 jaar bestaat en deel uitmaakt van de grootsteindustrile erfgoedsite in Vlaanderen.

Verder zijn ze een gekendespeler op het vlak van Plastics, Piping, Building en Environment.Onze klant heeft een vacature openstaan en zoekt een nieuwe collegavoor de functie van 'Ploegbaas Kunststoflaswerk'.

Functiebeschrijving

Elkewerf is bij jou in goede handen. Vanaf de opstart tot deopleveringsfase houd jij waakzaam een oogje in het zeil. Je zorgtervoor dat de projecten voor een industrieel klantenbestand van eenleien dakje lopen.

Je bent het aanspreekpunt voor de klanten, jestuurt je medewerkers aan en staat in voor een correcte uitvoeringvan de werven en rapporteert naar de projectleider.

Bovendien steekje zelf graag ook de handen uit de mouwen. Hoe ziet je dag eruitbinnen de job van ploegbaas kunststof laswerk?

Vanuit je eigenexpertise en ervaring, neem je een actieve rol op in de projectenen steek je zelf de handen uit de mouwen.

Je stuurt een team van2-3 collega's aan op werf op een constructieve, motiverende manier. Je geeft instructies, zorgt dat iedereen de regels en afsprakenvolgt en dat de planning wordt gerespecteerd.

Je zorgt ervoor datde veiligheid, netheid en orde op de werf. Je werkt mee aan dewerfuitvoering en last kunststof leidingwerk bij de klant.

Jerapporteert over de gepresteerde uren en werken aan deprojectleiders. Het samenwerken met jouw team is iets wat jegraagdoen.

Functie-eisen

Voordeze job zoeken we een nieuwe collega met de juiste kennis enervaring! Als 'ploegbaas kunststof laswerk' bezit je onderstaandecompetenties en vaardigheden : Je rugzak is reeds gevuld met eenrelevante opleiding of werkervaring binnen kunststof lastechnieken.

Je hebt ervaring als ploegbaas. Een gezonde portie motivatie omje kunststof laswerk kennis verder uit te breiden. Een flexibeleattitude.

Je bent besluitvaardig. Je weet de moraal hoog tehouden in het team. Goede kennis plan lezen. Je kan je goedverstaanbaar maken in hetNederlands.

Arbeidsvoorwaarden

Watmag je verwachten binnen de job van ploegbaas kunststof laswerk? Een job optie vast in dagdienst of METEEN een vast contract.

Eenfunctie met voldoende afwisseling. Een on-the-job opleiding zodatjij blijft bijleren. Je komt terecht in een gezond bedrijf diehet welbevinden van zijn werknemers hoog in het vaandel draagt.

Een bruto uurloon die volledig bespreekbaar is op basis van kennisen ervaring! Extralegale voordelen zoals : Maaltijdcheques 6.

50EUR per gewerkte dag Ecocheques 250 EUR MobiliteitsvergoedingBedrijfswagen en tankkaart Mobiel abonnement met toestel...

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier