E-Commerce Specialist
SAM Recruitment
Ghent, E Flanders, BE
4 dagen geleden
source : Monster

E-Commerce Specialist Wat ga je doen als E-Commerce Specialist? Je bent verantwoordelijk voor de transitie en optimalisatie van de huidige business, die op dit moment nog overwegend offline gebeurd, naar een automatisch online proces.

Hierbij zijn zaken als SEA en SEO, de optimalisatie van de websites en de customer journey onderdeel van je belangrijkste focus. Wat wordt jou geboden?

 • Een salaris van rond de €50K, afgestemd op je ervaring
 • Wagen met tankkaart
 • Uitstekende extralegale voordelen
 • Een pioniersrol met gunstige ontwikkelingsmogelijkheden Wat wordt er van jou verwacht?
 • Je hebt zeker 3 jaar relevante werkervaring
 • Je bent een teamplayer die in staat is om snel te schakelen
 • Engels, Nederlands en Frans spreek en schrijf je vlot Waar ga je werken als E-Commerce Specialist? Je gaat aan de slag bij een internationale organisatie in de automotive.
 • De fase van startup is nu afgerond, de fase van scaleup is aangebroken. Om de stabiele en forse groei van de afgelopen jaren door te zetten, zal de business steeds meer online gedaan worden.

  Samen met je collega's werk je niet alleen aan de ontwikkeling van de organisatie, maar ook aan die van elkaar en jezelf.

  Dit wordt gestimuleerd door de 'work hard, play hard' mentaliteit binnen het bedrijf. Meer informatie of direct solliciteren?

  Klik op de knop "solliciteer op deze vacature" om direct te solliciteren. Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact met mij opnemen via janwillem.

  schreuder samrecruitment.be of +32 (0)38 082 945. Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd maar ken je dé persoon voor deze vacature?

  Share de vacature en uiteraard zullen wij jou op een gepaste manier hiervoor belonen. SAM Recruitment Sales & Marketing Locatie 9030 Gent Contactpersoon Jan Willem Schreuder Recruitment Consultant Gespecialiseerd in Marketing Professionals janwillem.schreuder samrecruitment.be

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier