Vertegenwoordiger - Schoonmaakmachines
Manpower
Tielt
1 dag geleden

Job Description

Als vertegenwoordiger Schoonmaakmachines tracht je de verkoop in de regio's Henegouwen, West- en Oost-Vlaanderen op te krikken.

Je wordt verantwoordelijk voor een portefeuille industriële klanten, horecazaken, scholen en gemeenten.

Je volgt leads op en gaat daarnaast actief prospecteren op zoek naar nieuwe partners. In dialoog met de klant luister je naar hun noden en tracht je de gepaste machines en schoonmaakmaterialen te verkopen.

Om de klant te overtuigen van de kwaliteit, geef je waar nodig demonstraties. Daarnaast sta je jaarlijks op vakbeurzen en vorm je het gezicht van de firma.

Op regelmatige basis rapporteer je aan de commerciële directeur.

Client Description

Wij zoeken (m / v) Vertegenwoordiger Schoonmaakmachines onder een vast bediendecontract

Manpower Permanent Placement helpt ambitieuze starters en ervaren professionals vooruit in hun carrière, met de boeiendste jobs onder een onmiddellijk vast contract.

Outside Sales profielen, is 1 van onze 4 specialisaties.

Onze klant, een internationale verdeler en producent van schoonmaakmachines en -materiaal, is op zoek naar een gemotiveerde man / vrouw om hun salesteam te versterken.

Dankzij de toenemende groei zijn ze op zoek naar een vertegenwoordiger voor de regio Henegouwen, West- en Oost-Vlaanderen.

Ervaring in Sales B2B? Technisch aangelegd? Goed tweetalig NL / FR?

Lees zeker verder : dit wordt misschien jouw nieuwe uitdaging.

Candidate Profile

Je bent in het bezit van een diploma hogeronderwijs en kan minstens 5 jaar relevante commerciële ervaring voorleggen.

De ideale kandidaat heeft reeds ervaring met investeringsgoederen, spreekt vloeiend Frans en is technisch aangelegd. Ervaring met de schoonmaakproducten is op zich geen vereiste, interesse daarentegen een must.

Verder ben je een all-round verkoper; iemand die zich moeiteloos kan aanpassen aan de contactpersoon en met plezier de administratieve verplichtingen doet.

Je bent een teamplayer en staat met je twee voeten op de grond.

Tot slot nog even benadrukken dat de Franse taal, in combinatie met het Nederlands, zeer belangrijk is.

Client Offer

We bieden jou een zeer uitdagende functie aan met veel verantwoordelijkheid en autonomie. Alsook een job waar je inzicht in sales, je commerciële feeling en doelgerichtheid optimaal benut zullen worden.

Je komt terecht in een KMO met familiale sfeer. Je mag je bovendien verwachten aan de nodige opleiding om operationeel te worden.

Dit alles wordt aangevuld met een competitief brutoloon, een lucratief commissie systeem, een wagen met tankaart, laptop, telefoon en ecocheques.

De firma hecht bovendien veel belang aan een goede work-life balance.

Reactie Heb je Interesse of wil je meer informatie? Solliciteer dan via de solliciteerknop op deze pagina. Nood aan meer info?

Stuur een mailtje naar wouter.sissau manpower.be; Ik beantwoord met plezier jouw vragen!

Discretie en snelle respons verzekerd

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier