Bachelor Elektromechanica
HR Rail
, BE
2 dagen geleden

Als bachelor elektromechanica vervul je een sleutelrol om de veiligheid en de regelmaat van het treinverkeer te verbeteren :

 • In de Tractiewerkplaats Antwerpen Noord sta je mee in voor het onderhoud en revisie van elektrische en diesellocomotieven.
 • Je past verschillende technieken toe en bouwt een doorgedreven kennis op van het treinmaterieel. Dit onderhoud gebeurt voornamelijk overdag en in het weekend.

 • Op de Technische onderhoudspost Antwerpen Schijnpoort voer je correctief en preventief onderhoud uit van reizigersmaterieel (rijtuigen, motorstellen, ).
 • Dit gebeurt overdag en ’s nachts en ook in de weekends.

  Naast het onderhoud aan het rollend materieel (treinen) zorgen onze eigen techniekers ook voor het onderhoud en vernieuwingen van eigen technische installaties en gebouwen.

  Afhankelijk van je inzet, motivatie en competenties groei je snel door naar functies zoals : depannagedienst, teamleader, planner,

  Jobnews 751 HR 2019

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier