Planning Manager Haven van Antwerpen
Dixon & Company
Belgium
3 dagen geleden
source : Experteer

Locatie : Antwerpen (linkeroever) Reference code : SVR17043 Type : General Management, Supply Chain Management, Transport & Forwarding, Warehouse & Logistics Operations Toegevoegd op : 21 / 09 / 2020 Over onze klantDe Haven van Antwerpen, die beweegt! Vanuit de verschillende watergebonden terminals in en rond Antwerpen zie je de hele wereld voorbijkomen.

Zin om dicht bij de actie vanuit een rol met impact mee te bouwen aan het succesverhaal? Dan is dit is een functie voor jou! We zijn op zoek naar iemand met passie voor people en voor de haven en operaties en met voeling voor people management en het optimaal runnen van de terminal vanuit een duidelijke helicopter view.

JobomschrijvingAls Planning Manager ben je verantwoordelijk voor het aansturen van 3 planningsteams, elk met hun eigen scope en team lead.

Je zorgt voor visie, coaching en perspectief voor de verschillende afdelingen en staat hen bij met inzicht en raad. Jouw gedegen kennis van kaaioperaties en inzicht in de logistieke keten zorgen voor een smooth sailing’ van de operaties.

 • Je staat in voor de strategie rond planning op verschillende niveau’s (scheepsplanning, yard planning, ) met oog op balans tussen kwaliteit, veiligheid en rendement;
 • Je streeft een maximale performantie na in een toffe teamsfeer als een motivator en coach;Je bouwt een sterk netwerk op de terminal op en brengt verschillende afdelingen samen om te zorgen voor interdepartementale samenwerking rond de permanente verbetering van interne processen;
 • Je analyseert de maandelijke resultaten en stuurt bij waar nodig.ProfielJe hebt een hoger diploma en 7 jaar ervaring in een functie in planning / logistieke activiteiten.

  Management ervaring is een must.Je bent een natural born leader en hebt ervaring met het aansturen en inspireren van teams en voeling met de haven en de kaaien.

  Je bent sterk in communicatie, durft verder te denken en voelt procesverbeteringen natuurlijk aan.AanbodVoor deze functie zoeken we iemand die zin heeft in een stevige uitdaging.

  Je vormt mee de core van de havenoperaties en dit in een internationale en toonaangevende wereldspeler die blijft groeien en investeren in mensen, systemen en processen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier