Industrieel Elektricien
Stork
Antwerpen
1 uur geleden

Functieomschrijving

Als industrieel elektricien bij Stork sta je samen met je collega’s in voor het installeren, testen, in bedrijf stellen en onderhouden van systemen, apparatuur en procesgebonden installaties bij onze klanten.

Je wordt ingezet op nieuwbouwprojecten, onderhoud of herstellingen aan installaties in de (petro)chemische, nucleaire of zware industrie.

Als elektricien behoren volgende taken tot je takenpakket : de montage van kabelgoten, trekken van kabels, aansluiten van elektrische borden, schakelkasten, motoren en regelkringen, testen en in werking stellen van verdeelborden en installaties, Je vertrekt vanuit een installatieplan om de installatie op te bouwen en de nodige aansluitingen te maken.

Functie-eisen

Bij Stork zoeken we vakmensen die kwaliteit, veiligheid en samenwerking belangrijk vinden.

Je behaalde bij voorkeur een diploma Elektrische installaties

Je hebt minimaal een eerste ervaring als elektricien in een industriële omgeving

Naast deze vakkennis heb je een geldig VCA-attest, een rijbewijs en kan je zelfstandig op werven in het Antwerpse havengebied geraken.

Een goede kennis van het Nederlands maakt samenwerken met collega’s makkelijker.

Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt de kans om je sterke technische vaardigheden te tonen en verder te ontwikkelen.

Je wordt tewerkgesteld in regio Antwerpen en werkt 40u / week, je bouwt dus extra ADV-dagen op. Je werkt meestal in daguren, in periodes van shutdowns kan er in shiften gewerkt worden.

Verder bieden we :

 • Loon gebaseerd op je technische kennis en ervaring
 • Maaltijdcheques van 6€ / gewerkte dag
 • Kilometervergoeding
 • Hospitalisatieverzekering
 • Groepsverzekering
 • Bedrijfsinformatie

  Stork, onderdeel van Fluor, is een internationale technische dienstverlener met een breed aanbod aan mechanische en elektrotechnische diensten.

  Vanuit onze vestigingen in Antwerpen, Gent, Tessenderlo en Andenne helpen we onze klanten uit de olie & gas, chemie-, energie- en farmaceutische sector bij het bouwen, onderhouden en verbeteren van hun industriële installaties.

  Hierbij staan veiligheid, vakmanschap, samenwerking en ondernemerschap centraal.

  In België staan dagelijks 500 gespecialiseerde medewerkers klaar. De generieke mechanische en elektrotechnische diensten voor onderhoud, projecten en shutdowns, worden ondersteund door specialty services waaronder machining & bolting, valve repair, extruder services en prefab piping.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier