Mecanicien dag (M/V)
Over Ago
Avelgem
3 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor een groeiende onderneming actief in de productie van vinyl zoeken we een mecanicien. Je bent actief in het preventieve en curatieve onderhoud.

Daarnaast werk je aan de optimalisatie van de productie vb nieuwe onderdelen.

Vereisten

Je hebt een opleiding mechanica genoten. Je hebt ook ervaring in een industriële omgeving. Je kiest bewust voor dagwerk, maar je bent toch enigzins flexibel.

Tijdens het uitvoeren van je werk heb je natuurlijk ook oog voor veiligheid.

Talen

 • Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands
 • Aanbod

  Je kan je uitleven in een modern machinepark waar duurzaam produceren hoog in het vaandel wordt gedragen. Natuurlijk kans op een vast contract na een gesplaagde procedure via Ago Jobs & HR.

  Wenst u meer info over deze job?

  Neem dan contact op met één van deze kantoren : Ooigem Avelgem , Deinze , Deinze Food , Izegem , Kortrijk Technics , Oudenaarde , Roeselare Food , Tielt , Waregem

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier