Meubelmaker/monteur
WaW Hasselt
Oudsbergen, BE
5 dagen geleden
source : InGoedeBanen.nl

Functieomschrijving

Door de jaren heen heeft onze partner zich kunnen profileren als marktleider in de sector van interieur op maat. Door hun uitgebreid machinepark en hun gedreven vakmensen hebben ze nagenoeg de volledige productie in eigen handen.

Momenteel zijn we voor hen op zoek naar een ervaren monteur van meubel (onderdelen). Op basis van een plan ga je samen met de andere 4 monteurs aan de slag om de meubels en de onderdelen ervan vakkundig op maat van de klant in elkaar te steken, zowel in het atelier als bij de klant.

Functie-eisen

 • Je hebt interesse in meubilair en kan minstens enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie (met maatwerk) voorleggen, liefst een vooropleiding in de houtsector
 • Je houdt van orde en netheid en hebt OOG VOOR DETAIL
 • Je werkt van 7.30u-16u (vrijdag tot 15u)
 • Je hebt technisch inzicht, kan een plan lezen en bent oplossingsgericht
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Je bent leergierig, enthousiast, ondernemend en flexibel
 • Arbeidsvoorwaarden

  Je komt terecht in een groeiend familiaal bedrijf, waar je kansen voor het grijpen liggen. Er wordt je een waaier aan mogelijkheden geboden om initiatieven te nemen en verantwoordelijkheden te tonen.

  Je krijgt hierbij steun en begeleiding. Jouw energie en inzet worden geapprecieerd in een aantrekkelijk marktconform loon aangevuld met talrijke voordelen.

  PS : 1 / 3

  van de winst die WaW maakt door jou aan het werk te zetten gaat naar het sociaal project Make it Work. Zo draag je op jouw manier bij aan de tewerkstelling van moeilijk plaatsbare jongeren.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier