Lasser / monteur op verplaatsing
Synergie s.r.o.
Roeselare
6 dagen geleden

Voor een technisch georiënteerd bedrijf gespecialiseerd op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijvenen het vervaardigen van staalconstructeis, zijn wij op zoek naar een lasser / monteur.

In deze functie sta je in voor het lassen en monteren van metaalconstructies

Bij de klant ben je zelf verantwoordelijk voor de opstelling, de plaatsing en de definitieve montage van een structuur volgens de montageplannen-

en richtlijnen. Daarnaast sta je ook in voor het controleren van afmetingen, vormen, lasnaden en voer je de nodige bijwerkingen en aanpassingen door bij vervormingen of fouten.

Wanneer nodig, wordt gebruik gemaakt van het rollend materieel (zoals hoogwerker, verreiker, ...) opdat het project op een vlotte manier zou verlopen.

Profiel :

 • Je beschikt over een technisch diploma en ervaring in de metaal sector.
 • Je hebt een goed technisch inzicht
 • Je hebt een goede kennis van planlezen, halfautomaatlassen, elektrodelassen en TIG lassen
 • Je kan zelfstandig werken maar bent ook een teamplayer
 • Aanbod :

  Er word jou een uitdagende functie geboden binnen een groeiend en stabiel bedrijf met doorgroeimogelijkheden. Je kan rekenen op een aantrekkelijk loon aangevuld met extralegale voordelen in lijn met je professionele ervaring.

  Een vaste job na een positief doorlopen evuatieperiode op interimbasis.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier