Automation Engineer
Brunel Energy Holding BV
Brussels, Belgium
2 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

About this role : About this role : Ben jij als automation engineer een vis in het water in de wereld van de machinebouw?

 • Werk je bovendien graag projectmatig zodat de variatie in je job een garantie is? Lees dan zeker verder en solliciteer zeker voor deze boeiende functie!Na een grondige inwerkperiode met boeiende opleiding zal je in de engineering afdeling aan de slag gaan en volgende zaken uitvoeren : Installeren en testen van hard- en software van de machine PC's;
 • installeren van firm- en software op verschillende componenten in de machines;beheren van de software validatiedocumenten volgens ISO en GAMP procedures;
 • geven van support op vlak van IT en componenten aan zowel interne als externe klanten;assisteren tijdens de commissioning fase van het project.

 • What you need to bring : What you need to bring : Als automation engineer beschik je over volgende zaken en competenties : Diploma industrieel ingenieur met goede affiniteit met IT;
 • u bent klantgericht;u spreekt goed Engels en begrijpt Nederlands op een basis niveau. Elke andere taal is een plus;u hebt een goede kennis van Siemens PLC (TIA Portal) en .

  NET;nauwkeurig te werk gaan en administratie schrikt je niet af.Benefits : Benefits : Onze opdrachtgever biedt een boeiende job in een wereld waar technologie dagelijks evolueert.

  Je zal kunnen genieten van blijvende opleidingen en een mooi groeitraject. Je komt terecht in een internationale omgeving en zal af en toe mee reizen voor de job.

  Uiteraard biedt onze opdrachtgever een mooi loon dat competitief is met jouw ervaring en achtergrond. Anything Else? Anything Else?

  Onze opdrachtgever is een internationale machinebouwer die zijn voornaamste afzet heeft in de farmaceutische industrie. Echter zijn ze ook nog breder actief in verschillende sectoren zoals o.

  a. de voedingsindustrie.Ze streven naar continue verbetering met hun eigen R&D afdeling en volgen de nieuwe technologie op de voet om zo hun positie in de markt steeds te versterken.

  Wegens hun groei en toekomende projecten zijn zij op zoek naar versterking van hun engineering afdeling.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier