Vrijwilliger Onthaal
11.11.11
Borgerhout, Belgium
3 dagen geleden

De Huurdersbond is een belangenvereniging die (kandidaat)huurders juridisch advies geeft. Dit zowel op de private als op de sociale huurmarkt.

Door de huurders te vertegenwoordigen, te organiseren, weerbaar te maken, concreet advies te geven en te informeren willen we als Huurdersbond het recht op (huur)wonen mee garanderen.

Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die op dinsdagavond mee het onthaal kan verzorgen. Het onthaal begint om 17u15 en rond meestal af om 20u30.

Het onthaal wordt verzorgd door een team bestaande uit drie personen waarvan twee vrijwilligers. Zij verwelkomen mensen, geven een eerste uitleg, helpen hen bij het inschrijven (formulieren met persoonsgegevens invullen), scannen huurcontracten in en maken lidmaatschappen aan.

Deze worden dan adminsitratief in het digitale programma verwerkt.

Momenteel werken wij met drie vrijwilligers die in een beurtrol roteren waardoor je twee dinsdagavonden komt en één dinsdagavond vrij bent.

Wij zoeken een vierde persoon die mee in dit beurtrolsysteem zou stappen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier