Lasser mechanieker Flippers
PSA Antwerp
Napelsstraat, Antwerpen, BE
3 dagen geleden

Jobomschrijving

In deze functie ben je mede met je collega verantwoordelijk voor de herstelling van flippers van onze containerkranen. Flippers zorgen voor de begeleiding van de kraan tijdens het landen op een container.

Ten gevolge krijgen vele klappen te verduren en zijn regelmatige herstellingen vereist. U zal verantwoordelijk zijn voor de herstelling en het aanbrengen van verbeteringen aan deze flippers om hun levensduur te verlengen.

Ter herstelling van de flippers zal u voornamelijk las-, brand- en plooiwerken uitvoeren. Het gaat zowel om Elektrode lassen, Halfautomaat lassen en Autogeen lassen en branden (acytheleen en zuurstof / gutsen / plasma branden).

Functie in dagdienst.

Profiel

Achtergrond studie(s) :

BSO / TSO Elektromechanica haventechnieken metaal - onderhoud

 • of gelijkwaardig door ervaring;
 • minstens 2 à 4 jaar aantoonbare ervaring inzake verschillende lastechnieken ( vereist) alsook ervaring in verschillende materialen (staal en aluminium) is een voordeel maar geen vereiste.

  Reeds in het bezit zijn van alle lascertificaten is een absoluut pluspunt maar geen must.

  Ben jij?

 • Je bent gemotiveerd en een doorzetter die zelfstandig zijn plan kan trekken.
 • Je hebt ruimtelijk inzicht en bereid tot handenwerk.
 • Je zal bijna altijd binnen in de werkplaats herstellingen uitvoeren.
 • Je hebt een rijbewijs B.
 • Plaats tewerkstelling : Noordzee terminal, Scheldelaan, 2040 Antwerpen

  We offer

  We bieden een voltijdse tewerkstelling van onbepaalde duur.

  Je komt terecht in een ambitieuze, beloftevolle groei-omgeving waar je kan rekenen op een degelijke professionele ondersteuning, een aangepaste verloning aangevuld met extralegale voordelen, opleidingen en een plek bij een wereldleider in zijn sector.

  Bedrijf

  PSA ANTWERP MPET ATS : One Team in de Haven van Antwerpen

  Het geheim van ons succes ligt in onze cultuur. Met een familie van 3.900 collega's zijn we ervan overtuigd dat we het enkel als één team kunnen redden.

  Een team waarin je kan openbloeien en jezelf overtreffen, er voor elkaar zijn en samen er toe bijdragen om het best mogelijke resultaat te bereiken.

  We zijn allemaal serieuze experts, maar tegelijkertijd zijn we een leuk, liefdevol team.

  Als een sterke havengroep behandelen we meer dan 80% van alle containers die in Antwerpen aankomen en vertrekken. Samen maken we deel uit van de International PSA Group, die actief is in de belangrijkste havens wereldwijd.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier