onderhoudstechnieker - vaste nacht
Randstad
Evergem, Oost-Vlaanderen
3 dagen geleden

job description

Je staat in voor het onderhoud van het machinepark (mechanisch, elektrisch, hydraulisch,..) en de faciliteiten. Je werkt zowel preventief (opvolgen en uitvoeren van onderhoudsschema's) als curatief (interventies bij pannes).

Samen met jouw collega's sta je borg voor een goede en veilige werking van de productieafdeling.Je werkt in een 2 ploegensysteem en verzekert met jouw team de permanentie (oproepsysteem buiten de werkuren) voor technische en veiligheidsinterventies.

qualification

Je bent technisch geschoold en je hebt een aantal jaren ervaring in elektrisch / mechanisch onderhoud binnen een productieomgeving.

Je werkt goed zelfstandig en je bent praktisch ingesteld.Flexibiliteit zowel naar takenpakket als werkuren aangezien je in een vaste nachtploeg start.

Een zeer mooi salarispakket , vaste nachtploeg optie vast contract !

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier