Account Manager Onderwijs
Dixon & Company
Antwerpen, Belgium
3 uur geleden
source : Experteer

Locatie : Antwerpen Reference code : SHA16960 Type : Sales & Sales Management, Sales & Marketing Toegevoegd op : 07 / 09 / 2020 Over onze klantBen jij IT savvy en wil jij vernieuwing en digitalisering naar het Onderwijs brengen?

Maak jij de juiste commerciële reflexen en wil je meedenken over de strategische richting die de onderneming uitgaat? Heb je grote affiniteit met het onderwijs?

Dan is deze functie iets voor jou!Voor een sterk groeiende onderneming in Antwerpen zijn we op zoek naar een Account Manager Onderwijs, om mee te bouwen aan de verdere groei.

Het bedrijf biedt oplossingen aan om vernieuwing en vooruitgang te stimuleren in het onderwijs. Dat doen ze met een breed aanbod aan hardware, software en wetenschapsproducten.

JobomschrijvingSchooldirecties en leerkrachten inspireren met de nieuwste toepassingen rond digitaal lerenAdvies en ondersteuning bieden over verschillende IT-oplossingenRelaties uitbouwen en versterken met Vlaamse scholenProducten voorstellen tijdens beurzen, opleidingen, op locatie, etc.

Offertes maar ook aanbestedingsdossiers uitwerkenMeedenken over de strategie, processen en verdere uitbreidingJe projecten opvolgen in samenwerking met de projectcoördinator (planning, levering / installatie, opleiding, support, etc.

ProfielJe hebt minimum een bachelor- of masterdiplomaJe bent commercieel gedreven, straalt zelfvertrouwen uit in professionele gesprekken en presentaties, en je bent een vlotte communicatorJe hebt een passie voor het onderwijs en affiniteit met de sectorJe bent analytisch, je kan goed luisteren en weet de behoeften van de klant te begrijpenJe bent zelfstandig en neemt makkelijk initiatiefAanbodJe komt terecht in een ambitieus en snel groeiend bedrijf waar je veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid krijgt.

Daarnaast word je in een open, hechte en ondernemende cultuur verwelkomd.Je kan rekenen op een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met tal van extralegale voordelen waaronder bedrijfswagen na inwerkperiode.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier