Plant Manager
Oxida
Antwerpen
6 dagen geleden
source : Techniekwerkt

In exclusiviteit gaan we opzoek naar een Plant Manager voor de site van de NMBS in Antwerpen. Je krijgt de volledige leiding over de onderhoudswerkplaats van Antwerpen.

250 personen komen onder jouw verantwoordelijkheid (naast de werkplaats zowel planning, opleidingscoördinator, engineering, finance, ).

Coachen, motiveren en ondersteunen van de volledige site (250 personen) Organiseren van het technisch onderhoud, reiniging en herstelling van tractie- en reizigersmaterieel Je zet je schouders onder vernieuwingsprojecten en brengt zelf innovatieve ideeën met zich mee (centraal : continuous improvement) Managen van het budget op vlak van personeel, middelen en investeringen

 • Verantwoordelijk voor de gesprekken met de sociale partners Sterke people management skills zijn noodzakelijk om deze functie correct uit te oefenen Technische kennis behoort ook tot de vereisten Je staat stevig in je schoenen, kan pragmatisch nadenken en change management ondersteunen Daarnaast ben je in staat om de P&L te bewaken en op te volgen Een volledig pakket aan verschillende extralegale voordelen Wil je meehelpen aan een betere maatschappij voor later?
 • NMB... Originele vacature is te vinden op StepStone.be Maak nu een Jobagent aan op StepStone en vind je droombaan! https : / / bit.

  ly / 2jPYsZC Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier