Brigadier E&I (Elektriciteit & Instrumentatie) in de Antwerpse Haven
People 4 Projects bvba
Antwerpen, Antwerp, BE
4 dagen geleden
source : Monster

P4P is op zoek naar een Brigadier E&I (Elektriciteit en Instrumentatie) in de Antwerpse Haven. FUNCTIEBESCHRIJVING : Als Brigadier E&I (Elektriciteit en Instrumentatie) sta je in voor het aansturen van een ploeg (2 à 10) uitvoerders op een industriële werf, veelal in de haven van Antwerpen.

Jouw takenpakket bestaat uit het plannen en coördineren van werken, zorgen voor de nodige vergunningen, kwaliteitsbewaking van werken, Je team en jij staan in voor de constructie en het onderhoud van tal van industriële E&I installaties.

Je start vanuit het installatieplan (dat je in bepaalde gevallen zelf opmaakt) om de installatie op te bouwen en de nodige aansluitingen te maken.

UW PROFIEL : Je hebt een technisch A2 diploma (bv. Elektromechanica, Elektrische Installaties, Industriële Elektriciteit, Regeltechnieken, ).

Je hebt ervaring in een gelijkaardige functie of wilt de stap zetten naar een leidinggevende functie. Je hebt een ruime kennis van industriële elektriciteit.

Je bent een geboren leider : organiseren en leiding zitten in jouw bloed. Je bent veiligheidsbewust, communicatief en nauwkeurig.

Je communiceert vloeiend in het Nederlands. AANBOD : Contract van onbepaalde duur. Een uitdagende job in een boeiende omgeving.

Een marktconforme verloning en extra legale voordelen. Mogelijkheid om bij te leren, opleidingen te volgen en verder door te groeien.

CONTACT : Peter Weyns, peter.weyns p4p.be Mobile : +32491869950 Verbindingsdok Oostkaai 7, 2000 Antwerpen Trefwoorden : Brigadier E&I, Elektriciteit & Instrumentatie, Supervisor, Voorman, Elektromechanica, Elektrische Installaties, Industriële Elektriciteit, Regeltechnieken, Petrochemie, Chemie, Antwerpen, Haven

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier