Gedreven PHP developer met een passie voor telecom
Austin Bright
Tienen, Belgium
19 uur geleden
source : OnlyEngineerJobs

Deze klant verzorgt via haar platformen een volledige service en solution oplossingen voor haar klanten. Dit gaat van het opbouwen van een volledige webshop tot op maat gemaakte applicaties.

Je zal terechtkomen in een IT-team van een tiental personen verdeeld tussen een applicatie- en een webteam. Veel van de projecten hebben een korte cyclus, waardoor je aan afwisseling zeker genoeg hebt.

Jouw verantwoordelijkheden : PHP, Symfony, React, GIT en telecom Je zal verantwoordelijk zijn voor de functionele en technische analyse van de projecten.

Daarnaast verzorg je ook het ontwerp, het testen en de lancering van deze applicatie. De opvolging en nazorg nemen jullie uiteraard ook voor jullie rekening.

Jouw profiel : PHP, Symfony, React, GIT en telecom Men zoekt hier iemand die proactief, dynamisch en stressbestendig is.

Deze drive is een belangrijk gegeven voor hun omdat dit het brandstof is waarop ze draaien. Daarnaast heb je ook het nodige redenerings- en analytisch vermogen om de technische en functionele analyse op te maken.

Als persoon ben je ook heel flexibel en kan je jouw aandacht snel verplaatsen. Dit zal nodig zijn omdat van projecten zich snel opvolgen en doorgaans een korte levenscyclus hebben.

Je hebt een bachelor / graduaat in Toegepaste Informatica / Programmeren die je aanvult met minimum één jaar professionele werkervaring.

PHP, Symfony, React, GIT en telecom - Locatie : Rommersom Ons aanbod : PHP, Symfony, React, GIT en telecom Een collegiale sfeer binnen een jong en dynamisch team.

Men werkt hier nauw met elkaar en door de aanstekelijkheid, zal je zelf vol energie aan de projecten werken. De verwachtte flexibiliteit naar de werknemer, wordt door hen zelf ook toegepast.

Je kan hier starten tussen 7u30 - 9u30 en je geniet van één thuiswerkdag per week. Een algemeen opleidingsbudget per afdeling, waardoor ook in jouw technische kennis geïnvesteerd wordt.

Een functie in jouw regio waar je in aanraking komt met een hele waaier aan technologieën. Hierdoor geniet je ook van de nodige afwisseling in projecten.

Een competitief brutoloon dat verder aangevuld wordt met een bedrijfswagen, tankkaart, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering en maaltijdcheques.

Keywords : PHP, Symfony, React, GIT Heb je interesse in deze vacature of ken je iemand die hierin geïnteresseerd kan zijn?

Aarzel dan zeker niet om Jens of Cedric van Austin Bright samen met je cv te contacteren via apply austinbright.com of bel ons op het nummer 02 808 33 55 .

We zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier