Account Manager - Life Sciences & Healthcare
WaW Jobs
Machelen, BE
il y a 7h

Functieomschrijving

Als Account Development Manager ben je verantwoordelijk voor het beheren en verder ontwikkelen van bestaande klantencontracten.

Je beheert zelfstandig een portefeuille van een 20-tal klanten die vooral actief zijn in de Pharmaceutical, Medical devices en verschillende andere subsecties binnen Healthcare.

De Decision Making Unit van je klanten bevinden zich voornamelijk in de Benelux, Zwitserland, UK & Ierland en de Verenigde Staten.

Bouwend op een goede operationele kennis voer je strategisch overleg met je accounts. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Commercial Director LSHC en heb je collega Account Development Managers die verantwoordelijk zijn voor de andere accounts in de Benelux.

Functie-eisen

 • Een Master diploma of gelijkwaardig, bij voorkeur in een logistieke of bedrijfskundige richting;
 • Minimaal 6 jaar commerciële ervaring binnen een Supply Chain omgeving of in complexere dienstverlening;
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands, Frans en Engels;
 • Kennis van Lifesciences en Healthcare industrie / operaties is een plus;
 • Vanuit een leidinggevende operationele rol of eerdere commerciële functies heb je ruime ervaring met Account Management en / of Sales ervaring opgedaan binnen een complexe supply chain omgeving.

  Jij bent een ervaren netwerker met gedegen kennis van de logistieke markt en je hebt een sterk track record. Je bent een generalist, sensitief, geduldig, flexibel, slagvaardig, creatief in oplossingen, je kan goed samenwerken en hebt grote overtuigingskracht.

  Je bent een goede onderhandelaar en hebt geen aansporing nodig om in actie te komen. Sterker nog, jij bent een aanjager met lef die weet een commerciële overeenkomst te sluiten.

  Je hebt een sterke prestatiedrang en wilt van nature bij de top behoren.

  Arbeidsvoorwaarden

  Je krijgt de mogelijkheid om deze functie fulltime in te vullen. Daar hoort uiteraard een goed salaris bij, aangevulde met een bedrijfswagen, extralegale voordelen en een bonus .

  Dit alles bij een multinational waar je een dynamische en prettige werksfeer zult ervaren en kunt doorgroeien.

  Signaler cette offre d'emploi
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Postuler
  Mon email
  En cliquant sur « Continuer », je consens au traitement de mes données et à recevoir des alertes email, tel que détaillé dans la Politique de confidentialité de neuvoo. Je peux retirer mon consentement ou me désinscrire à tout moment.
  Continuer
  Formulaire de candidature