Polyvalente ruwbouwarbeider (m/v) - regio Wortegem-Petegem
Konvert Construct Kortrijk
Wortegem-Petegem, BE
3 dagen geleden

Profiel

Voor onze klant regio Wortegem-Petegem, zijn we op zoek naar een polyvalente ruwbouwarbeider.Samen met jouw collega's sta je voornamelijk in voor de afwerking van de ruwbouw van industriële projecten.

 • Je zal ander andere de volgende taken uitvoeren : - Herstellen van prefab elementen- Helpen bij verschillende metselwerken-
 • Bekisten- Beton storten Je bent steeds heel polyvalent inzetbaar.

  Aanbod

  Uitsparingen maken voor latere installaties en inrichtingen (loodgieterij, elektriciteit, rookkanalen, ...). Vloerelementen gieten en voegen met mortel.

  Voegen met : Kunststof. Voegen met : Mortel. Voegen uitvoeren en vlakmaken. Openingen maken in bestaand metselwerk (ramen, deuren, trapgat, .

 • Muren zetten door het metselen van draagelementen (baksteen, bindsteen, gipsblokken, ...). Mortel, vulmiddel, ... klaarmaken en aanbrengen.
 • Een muur in breuksteen bouwen (natuursteen) - Je kan onmiddellijk starten binnen een jong en dynamisch bedrijf.- Je kan meewerken aan de groei van het bedrijf.

  De sfeer is jong en direct, het enthousiasme spreekt voor zich.

  Vereiste kwalificaties

 • Je bent werklustig, zelfstandig en flexibel ingesteld.- Je bent in het bezit van een rijbewijs B en beschikt over je eigen vervoer.
 • Indien nodig, ben je bereid om te overnachten in een hotel.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier